Verslag Ledenfeest

Beste pegassussers,

het jaar van pegasus zit er weeral op en werd op feestelijke wijze afgesloten met ons jaarlijks ledenfeest, vorige week zaterdag. Weer een jaartje verder, met alweer een ledenfeest dat er, als je het mij vraagt, best mocht wezen. Jammer dus dat het weer gedaan is, maar bon, er zullen nog jaren komen zeker? Volgend jaar is het immers onze 25ste editie !! Zij die er dit jaar niet bij konden zijn hadden ongelijk, want ze hebben een leuke, op sommige momenten lachwekkende avond moeten missen. Maar geen vrees, hieronder vinden jullie een uitgebreid verslag van de festiviteiten.

 

Zoals elk jaar, stond ook dit jaar het ledenfeest in teken van de uitreiking van de gouden schoen. Na een sprankelend aperitief en een smakelijke maaltijd, de winterbarbeque paste perfect bij de ietwat frisse omstandigheden in de zaal, was het tijd voor de uitreiking van de gouden schoen. Vooraleer deze bekend te maken, werd het afgelopen sportjaar becommentarieerd in, wat we zeker wel mogen noemen, de pegasusspeech van het jaar. Dit jaar viel deze eer te beurt aan de mama, voor zij die het niet weten, ons Antoinette dus, al was dit eerder bij een gebrek aan vrijwilligers ;)! Ze deed dit prima, het resultaat ervan kan je binnenkort op onze site vinden. Ze deed het zelfs zo goed dat er pegasuslieden bereid zouden zijn eens een les van haar bij te wonen. Mannen,een kleine waarschuwing van een ervaringsdeskundige, eens zij op dreef is, is er geen houden meer aan…

Bon, en dan de grote vraag… Was er dit jaar ook iets voorzien als avondvullend programma? Na de verrassende komst van de sint 2 jaar geleden, en onze zoektocht naar de slimste pegassusser vorig jaar, waren de verwachtingen hoog gespannen. Nee, de Sint kon dit jaar niet opnieuw aanwezig zijn. Deze maakte zaterdag nog maar pas zijn intrede in Antwerpen en had te kampen met een jetlag, we hebben het wel geprobeerd hoor… Opnieuw een quiz? Maar uit onze zoektocht van vorig jaar bleek dat pegassussers in essentie slim zijn ( al zijn er altijd uitzonderingen op de regel…). Geen quiz dus, en de Sinterklaas special konden we ook wel vergeten.

Dus wat dan? Wel, we zijn toch een joggingclub? Allemaal sportieve mensen bij elkaar? Waarom het niet eens over de sportieve boeg gooien? Te sportief kon natuurlijk niet, de avond moet voor iedereen (ook met een glaasje op) plezant blijven. En zo kwam het dat de avond uiteindelijk over ging in een waar dansfeest. Met 2 schitterende lesgevers wist iedereen zijn eerste pasjes te zetten in de discoswing! En met iedereen, bedoel ik ook echt iedereen. Pieterjan heeft duidelijk wat moeite met ritme, Jan W denkt het soms beter te weten, onze Jos en Magda zijn op veel vlakken een prachtig stel, maar samen dansen was niet zo’n succes. Nico bewees,met de nodige hulp, over een verborgen danstalent te beschikken, Stef en Griet zijn naturals als het op dansen aankomt en Hans Piot besloot het gewoon op gevoel te doen, liefst met zijn ogen dicht! Achter, bij, zij, bij, het zijn woorden die alvast nog even zullen blijven hangen. Het was in elk geval geweldig plezant, ik denk dat iedereen hieraan de nodige herinneringen zal overhouden. Maurice heeft het allemaal rustig aanschouwd en lijkt me dé man bij uitstek die, indien de gouden schoen zou uitgereikt worden op basis van onze danskunsten, de enige echte winnaar perfect kan aanduiden.

Na een uurtje swingen was iedereen duidelijk toe aan pauze en werd er nog een glaasje, of twee…, of drie gedronken. Daarna trok iedereen langzaamaan huiswaarts en de laatste restanten die blijk gaven van een feestavond werden opgeruimd.

Raymond, ik hoop dat die gouden schoen een mooie plaats heeft gekregen? In ieder geval, ook van mij nog eens een dikke proficiat, die gouden schoen is welverdiend. En de rest, wel, allemaal ontzettend bedankt voor de inzet, sfeer en ambiance, want zonder jullie zou de joggingclub, en met uitbreiding ook het ledenfeest, maar een eenzame en saaie bedoeling zijn! Merci!

Groetjes Annelin

Dit bericht is geplaatst in ledenplezier, paradepaardje, Pegasus events. Bookmark de permalink.