Verslag tweedorpenloop Glabbeek-Waanrode

Voorafgaande aan de wedstrijd viel het al op dat er veel Pegasus leden present waren. Onder hun 2 van onze nieuwe restart-to-runners die zich ingeschreven hadden voor de 5km. Die dag beslisten ze echter om er een schepje bovenop te doen en hun inschrijving in te ruilen voor de 10km.

De bus bracht ons naar de start waar 14 vurige roodgekleurde lopers klaarstonden voor de 10km. Glabbeek-Waanrode zal altijd éen van mijn favoriete wedstrijden blijven, maar telkens ik ze loop onderschat ik toch even het parcours.

Zodra het startschot werd gelost vormde er al snel een kopgroep die aan een indrukwekkend tempo de leiding nam. Gaandeweg blijf ik lopers passeren om zo op een 8ste stek te eindigen.

Na mij zag ik Stef over de finish lopen met een indrukwekkende spurt waarmee hij zijn achtervolger te snel af was. Jan kwam daarna over de meet met Annelin in het kielzog die amper 8 seconden later de finish bereikte om zo de derde dame in de wedstrijd te worden.

Onze restart-to-runners behaalden vlotjes de finish, met Jos als trainer hadden we daar dan ook vertrouwen in.

Alle deelnemers met uitslagen vind je hier.

Dit bericht is geplaatst in paradepaardje, wedstrijdverslagen. Bookmark de permalink.