Verslag van het Pegasusweekend door Lotte

19-10-2015: Op kamp met de rode t-shirten.

Vorige week vrijdag was het eindelijk zo ver! Het Pegasus weekend!

Het was zeker 2 uur rijden naar de Eifel. De rode t-shirten hadden een groot huis gehuurd. Toen we er aankwamen was er verse appelmoes met pensen, jamie. We speelden met alle kindjes. We zouden nog gaan wandelen in het donker maar het regende. Om de avond af te sluiten werd er lekkere taart gegeten voor de jarigen.

Na het lekkere ontbijt gingen we wandelen.Toen hadden ze de auto’s ergens verstopt. Na veel bergop en bergaf hadden we het doel bereikt. Nog wat later gingen we met Annelin mee naar het dierenpark. Daar was een kasteel met wel 1000 trappen. Nadien gingen we naar de vogel en wolvenshow. Wat was dat cool. Op tijd in bed zei mama. Jammer!

Zondag morgen al weer naar huis, spijtig.

Bedankt rode t-shirten voor het leuke weekend.

Lotte

Dit bericht is geplaatst in informatie voor leden, ledenplezier, paradepaardje, Pegasus events. Bookmark de permalink.