Martin’s Run 22/05 – Genval

De milieuvriendelijke running van Martin’s Hotels – Editie 2016
Noteer het alvast in uw agenda: op zondag 22 mei vindt de 2e editie van de Martin’s Run plaats in Genval!
Na de geslaagde eerste editie van 2015 pakt het Martin’s Château du Lac de Genval opnieuw uit met een parcours van 7 of 14 kilometer, met twee nieuwigheden dit jaar: de Martin’s Run Corporate voor ondernemingen, en een wandeltocht van 7 kilometer.
Trek alleen of samen met anderen de natuur in met Martin’s Run en ontdek de mooiste plekjes van Genval, Rixensart, Ter Hulpe en Overijse. Het parcours van 7 km is trouwens volledig opnieuw uitgedacht en verfraaid ten opzichte van de editie 2015: nog “groenere” tocht (velden, bucolische landschappen, natuur,…), dit alles in samenwerking met liefhebbers van de mooiste parcours in Waals-Brabant.

Info & inschrijving: http://www.martins-run.be/index.php/accueil_nl/

Dit bericht is geplaatst in informatie voor leden. Bookmark de permalink.